WebSiteTemplate.org
Начало > Неща, които стават!

Неща, които стават!

Нещо става!!!

Много неща стават по света. Случват се важни духовни неща, които засягат нас хората. Например:

1. Нещо става с природата. Земетресения, природни бедствия, глад-бедна реколта.Хората все повече казват, че природата е излезнала извън контрол -... аномалии.

- Озоновият слой... сега..

Откр. 16:8,9 ”И четвъртия ангел изля чашата си върху слънцето, на което се даде да гори хората с огън (слънч. лъчи). И хората се опекоха от голямата горещина и похулиха името на Бога, който има власт над тези язви и не се покаяха да му отдадат слава.”

- Относно заметресенията Исус каза:

”Ще има трусове и глад на разни места.” (Мат. 24:7). А на пророк Исая,Бог му казва така: ”Земята ще залита като пиян и ще се мята като колиба...” (24:20).Земетресенията все повече нарастват и броя им се увеличава.

- Чуйте и за градушката!

Агей 2:17,18 ”Поразих ви с изсушителен вятър...и с градушка... на делата на ръцете ви,но вие не се обърнахте към Мен, казва Господ. А сега размислете, как ще бъде от днес нататък?”

Ис. 33:9 ”Земята жалее (скърби) и изнемощява.”

Бит. 4:12 ”земята няма да дава силата си.”

Ис. 24:5 ”Земята е осквернена под жителите си.”

Пс. 78:46 ”И предаде произведенията им на гъсеници и трудовете им на скакалци.”

Също Агей 1:6,10,11

Ами бръмбарите по картофите? Когато казваме: Нещо става с природата?Няма да се чудим защо! Трябва да знаем защо,както вече чухме от Словото. Земята е болна от греховете на хората. Затова Господ ще изцери земята след второто пришествие в 1000 годишния период. Toгава малко ще сеят, а мнго ще жънат. Тези отрови и от изкуствените торове, последиците от греховете и други неща, ще бъдат очистени тогава.

2. На второ място, нещо става не само със земята, но нещо става и с хората. Кое е това нещо? Хората винаги са били %